Different Advokat söker biträdande jurist

Om tjänsten

För att kunna möta den ökade efterfrågan på advokatbyråns tjänster söker vi nu en biträdande jurist som vill bidra till verksamheten med kunskap, engagemang och härlig energi. Tjänsten är tillsvidare med placering (hybrid) på Different Advokats kontor i centrala Stockholm.

Är det dig vi söker?

Vi söker dig som nyligen tagit juristexamen med bra betyg och som har ett intresse för juridiken hänförlig till olika typer av samhällsbyggnadsprojekt, särskilt entreprenadjuridik. Det är meriterande om du tidigare har arbetat på annan advokatbyrå eller är tingsmeriterad då vi arbetar en hel del med tvistelösning. Skulle du dessutom ha erfarenhet av att arbeta med byggbranschens standardavtal, offentlig upphandling, fastighetsrätt eller hyresrätt så har du definitivt väckt vår nyfikenhet.

Vid tillsättning av tjänsten kommer dina personliga egenskaper få stor betydelse då vi i dagsläget är ett sammansvetsat team som är måna om att trivas och ha kul tillsammans. För att vi ska trivas ihop tror vi att du behöver ha en god initiativförmåga, ett gott omdöme och en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. Utöver det föreställer vi oss att du är noggrann, strukturerad och drivs av att lära dig nya saker.

Det vi erbjuder dig

Om du är den vi söker kommer du, under handledning av mer seniora kollegor, få möjlighet att utveckla dina färdigheter som juridisk rådgivare, avtalsskrivare och processförare inom advokatbyråns specialistområden. Du blir del av ett dynamiskt och drivet team med god sammanhållning och du kommer att få arbeta med många spännande uppdrag för våra klientbolag som utgörs av byggherrar, entreprenörer och konsulter i alla storlekar. Med största sannolikhet kommer du dessutom ha väldigt roligt medan du gör det.

Din ansökan och frågor om tjänsten

Välkommen med din ansökan till info@differentadvokat.se. Din ansökan bör minst innehålla personligt brev, CV, examensbevis samt dina betyg.

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *