Kurser

På Different Advokat arbetar vi på daglig basis med att tolka, tillämpa och tvista om samhällsbyggnadssektorns standardavtal, det vill säga AB 04, ABT 06, ABM 07, ABK 09 m. fl. Eftersom vi tycker om att arbeta branschnära och gärna delar med oss av vår kunskap är det en naturlig del i vår verksamhet att hålla utbildningar i entreprenadjuridik, konsulträtt och andra närliggande rättsområden. I genomsnitt håller vi 1-2 utbildningar i månaden och våra uppdragsgivare är antingen någon av samhällsbyggnadssektorns olika aktörer eller ett externt utbildningsföretag. Våra utbildningar är alltid skräddarsydda utifrån uppdragsgivarens önskemål och behov.

Några ord från våra kursdeltagare genom åren

 • Entreprenadjuridik, öppen kurs anordnad av externt utbildningsföretag, 2022

  ”Eleonore kändes som en person som var född för att lära ut. Hon var himla sakkunnig, rolig och lätt att lyssna på. Hon höll oss engagerade och involverade hela utbildningstillfället och hade vi haft möjlighet hade jag gärna suttit kvar några timmar till.”

 • Konsulträtt, för ett konsultföretag, 2022

  ”Ni är toppen! Roliga, smarta, lagom mycket anekdoter och advokatsnack. Otroligt lärorikt!”

 • Entreprenadjuridik, för ett byggföretag, 2021

  ”Eleonore var väldigt pedagogisk och tydlig. Hon kunde svara på alla frågor på ett tydligt och förståeligt sätt. En väldigt proffsig och givande utbildning!!”

 • Konsulträtt med förhandlingsspel, för ett projektledningsföretag, 2021

  ”Bästa kurs/utbildning jag deltagit i!”

 • Konsulträtt, för ett konsultföretag inom teknik och säkerhet, 2020

  ”Väldigt duktiga föreläsare med stor sakkunskap! Roligt att höra alla anekdoter och tillämpningar av riktiga rättsfall.”

 • Entreprenadjuridik, öppen kurs anordnad av externt utbildningsföretag, 2020

  ”Föreläsarens kunnande inom området tydliggjordes av exempel från praktisk tillämpning av regelverken. Hennes engagemang rörande entreprenadjuridiken och dess komplexitet var också en drivkraft. En mycket bra kurs!”

 • Entreprenadjuridik, öppen kurs anordnad av externt utbildningsföretag, 2019

  ”Det var en mycket intressant kurs och en ytterst kompetent lärare som använde sig av exempel från verkligheten.”

 • Konsulträtt, för ett arkitektföretag, 2019

  ”Tydliga och bra exempel genom hela kursen. Roligt med verkliga fall. Extremt engagerade kursledare – som klippta o skurna för detta!”

© Copyright - Different Advokat AB